Wie ben ik

Laat ik mij eens voorstellen

Ik ben Trude, moeder, sport gekkie, gezelschapsdier en een mensen mens.
Door mijn liefde voor de sport en mijn werkervaring in de gevangenis te combineren kwam ik tot de oprichting van True-D, begeleiden in bewegen.

sportgekkie bootcamp kinderen autisme bewegen

Buiten bewegen

Buiten sporten, daar ligt mijn kracht. Ik wil jou dan ook graag hierin mee nemen.  Door het sport in te zetten als middel, kunnen we zo weer mooie doelen behalen. Het kan zijn dat naar buiten gaan al een uitdaging is. Of je wilt wel sporten, maar een sportschool is niet jouw ding. Dan kan ik je meenemen. Afgestemd op wat jouw wensen en kunnen zijn gaan we aan de slag.

Bewust Bollenstreek

Ik ben aangesloten bij Bewust Bollenstreek. Dit is een netwerk van professionals die zich inzetten voor een bewust, gezond, duurzaam en prettig leven in de Bollenstreek. Neem eens een kijkje op deze site en ontdek wat dit netwerk allemaal te bieden heeft.

Bootcamps

Maar ook de combinatie tussen ouders en hun kinderen/tieners vind ik fantastisch! Een bijkomend voordeel van deze Bootcamps dat je samen bezig bent aan een gezondere levensstijl. Het beste voorbeeld voor je kind ben jij zelf!

Bootcamp kinderen strand fun fit woensdagmiddag vrijdagmiddag

Kinder partijtje

Met de Kids Bootcamp is het ook mogelijk om een partijtje te geven. Kijk hiervoor ook eens op Birthday-Bootcamp

Neem contact met mij op om te vragen naar de mogelijkheden