Bootcamp in katwijk

Bootcamp in Katwijk

Buiten gewoon Bewegen True-D - Buiten Gewoon Bewegen in Katwijk

Buiten gewoon bewegen dat is het idee achter de bootcamp activiteiten. Iedereen wordt beter van bewegen en iedereen beweegt op zijn eigen niveau. Vindt jij een gezond en fit lijf belangrijk in deze gekke tijd? Wil je werken aan een betere conditie of een sterker en strakker lijf? Of fit door je zwangerschap komen? Dat kan allemaal!

Dan ben je welkom in 1 van mijn lessen! Op dit moment trainen al mijn groepen door elkaar. Dat zijn dus de Mama bootcamp, Back in Shape en Belly Bootcamp door elkaar. Het voordeel hiervan is dat je nu op het moment dat jou het beste schikt kunt komen trainen. Dit in plaats van vastgestelde tijden die misschien niet altijd lekker passen in jouw agenda.

Wat kun je verwachten in een training?

Geheel Coronaproof heb ik een circuit training uitgezet die je samen met een buddy gezellig doorloopt. Per station zijn er steeds 2 oefeningen die je op tijd doet en daarna draai je door naar het volgende station. Dit allemaal met voldoende afstand en natuurlijk de begeleiding die je verwacht bij een training. Buiten dat het functioneel is dat je komt trainen. Met wat voor doel je ook hebt. Is dit ook een stukje gezelligheid, zeg maar het uitje van de week.

Meld je aan voor een gratis proefles en samen kijken we wanneer dat het beste uit komt. Zie ik je snel?

Beoordelingen