Wie is True-D

Trude, oprichter van True-D

trude oprichter true-d

Trude

Mijn naam is Trude, trotse eigenaresse van Fit with True-D en tevens ervaringsdeskundige. Sinds 2018 is mijn droom alleen maar groter geworden om de lokale vrouwen te helpen met het vinden van hun 2.0 in welke vorm dan ook.

Zelf ben ik niet altijd sportief geweest en heb ik voor dit werk ging doen ook geen sportopleiding gevolgd. Wel heb ik zelf ervaren wat sporten en voeding voor mij gedaan hebben. Ik grap altijd dat ik in mijn vorige leven lui was, dat was ik ook als ik het vergelijk met nu. Maar toch ook weer op een andere manier. Ik reed paard en dat kost veel tijd, ook was ik al vlot alleenstaande moeder en had ik mijn zoon van 5 maanden waar ik voor moest zorgen naast mijn werk. Zo bleef er weinig tijd over om ook nog aan sporten te denken omdat ik ook nog niet meer oppas wilde regelen dan nodig was. Toen ontdekte ik een bootcamp groepje waar je kids mee naartoe mocht nemen, dag excuus. Nu moest ik wel vond ik zelf, want ik was niet blij meer met hoe mijn lijf was. En zo ben ik aan het sporten gegaan en merkte ik dat mijn lijf, mindset en energie veranderden in positieve zin. Hoe mooi is dit dan dat ik dit nu met mijn leden mag delen en hun begeleiden?!

Wil jij dit nu ook? Naast het trainen bied ik ook voedingsbegeleiding aan in combinatie met de app van WeekMeals en geef ik Leefstijl coaching volgens de pijlers van Lijfstijl coaches, een landelijk netwerk.

Meld je aan voor een intake gesprek https://calendly.com/true-d/intake_slank_en_fit en samen kijken we wat het beste bij jou past.

Zie ik je snel?

Beoordelingen