True-D - Buiten Gewoon Bewegen in Katwijk

Iedereen wordt beter van bewegen, het is goed voor je zelfvertrouwen
en je krijgt meer rust in je hoofd.

Aanmelden

Sport als middel

Trude Kuijt - True-D Begeleiden in Bewegen in Katwijk

Fit en gezond zijn is meer dan niet ziek zijn. Door fysiek te bewegen, op voeding te letten en je leefstijl onder de loep te nemen, komen we samen heel ver. Dit doe ik onder andere met;

  • Voeding
  • Outdoor Training
  • Leefstijl coaching

Zo bied ik verschillende groepslessen aan welke bedoeld zijn voor vrouwen, maar heb ik de Walrusclub waar ook mannen mee trainen.

Wil je graag een meedoen met een proefles of weten waar ik je mee kan helpen in een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.
 

Voeding - Training - Leefstijlocaching

Wanneer vrouwen bij mij komen trainen, is dat vaak met het doel fitter, gezonder en slanker te worden. Wat ik ze vooral probeer te leren, is dat het trainen een middel is. Een middel om al deze doelen te behalen. Maar dan nog kan een hoofddoel nog zoveel bij doelen hebben waar in eerste instantie niet over nagedacht is. Met het programma waar voeding, training en leefstijl worden behandeld behalen ze zoveel mooie resultaten. Niet alleen op de weegschaal maar ook vooral mentaal. Hoe ze in het leven komen te staan door hun eigen krachten te zien en die verder te ontwikkelen.

Zo mooi en zo gaaf om samen met deze vrouwen dit avontuur aan te gaan en ze zo weer een stapje verder te helpen in hun leven.

Buiten gewoon bewegen in Katwijk

Kom mee naar buiten. Lekker bewegen, op voeding te letten en je leefstijl onder de loep te nemen

Neem contact op

Beoordelingen